SMR’s veel duurder dan hernieuwbare energie!

In een reeks van vier artikels heeft de 11 maart beweging argumenten ontwikkeld waarom een keuze voor SMR’s geen goede keuze is. We behandelen hierbij vier onderwerpen. Een eerste artikel bespreekt hoe SMR’s veel te duur zijn. In een tweede artikel komt aan bod hoe SMR’s duurzaam klimaatbeleid ondermijnen. In het voorlaatste artikel wordt uitgelegd dat SMR’s zeer ernstige veiligheidsrisico’s kennen. In het vierde en laatste artikel gaat het over SMR’s die de energietransitie en tewerkstelling bedreigen.

Volledige reeks

SMRs Zijn Duur
SMRs Ondergraven Klimaatbeleid
SMRs Veilige Kernergie Bestaat Niet
SMRs Bedreigen De Energietransitie

De 11 maart beweging schreef ook een boek met de titel “Investeer in Doel 5”. De boodschap is: om klimaat positief beleid en de tewerkstelling in Doel te ontwikkelen, dient de kerncentrale van Doel omgebouwd te worden naar een modern hernieuwbaar en klimaat positief energiecentrum. Dit boek kan online besteld worden.

Geef een reactie